De Oude Eik
Feesten - Seminaries - Events

Meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwen

Uw feest bij De Oude Eik

Er is altijd wel een reden om te feesten, en wij bij De Oude Eik helpen u graag om van uw idee een geslaagd feest te maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een gegarandeerd geslaagd feest bieden. 

FEESTEN

Een verrassingsfeest voor die collega die op pensioen gaat, de verjaardag van je geliefde, een gezellig samenzijn met de familie of het vieren van een huwelijksverjaardag, bij De Oude Eik helpen we je graag om jouw feest tot in de puntjes uit te werken en uit te voeren. Samen met u werken we een formule uit op maat. 

COMMUNIE- of LENTEFEEST

U kan de organisatie van het communie- of lentefeest van uw oogappel met een gerust gemoed uit handen geven aan het team van De Oude Eik. Wij zorgen, in samenspraak met u, voor een spetterend feest. 

HUWELIJK

U heeft altijd al het huwelijk uit uw dromen gewild in een rustige en authentieke sfeer? Dan bent u bij De Oude Eik aan het juiste adres. Samen met u werken wij een concept uit dat van jouw dag een onvergetelijk moment maakt. 

De mogelijkheden voor uw feest zijn bijna eindeloos. U kan kiezen voor een uitgebreide receptie, een feest met een buffet of u kan samen met onze chef een menu samenstellen waarmee uw gasten duimen en vingers zullen aflikken. 

De Oude Eik
Leiseinde 3
2300 Turnhout
+32 (0)14 41 98 85
info@deoudeeik.be